Zorgwinkel

Zorgwinkel

Naast onze orthopedische producten hebben wij ook een breed scala aan andere producten die u helpen bij medische ongemakken. Zo kunt u bij ons terecht voor wandelstokken, zitkussens, bloeddrukmeters en ice packs. Deze producten kunnen u helpen bij het verbeteren van uw mobiliteit, het verminderen van pijn en het verbeteren van uw algehele gezondheid.

Bij Orthomas vindt u een gevarieerd aanbod aan zorgproducten, waaronder wandelstokken in diverse stijlen en maten om aan ieders behoeften te voldoen. Onze zitkussens zijn speciaal ontworpen om uw zitcomfort te verbeteren en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen. Daarnaast bieden wij een uitgebreid assortiment aan bloeddrukmeters, waarmee u thuis gemakkelijk uw bloeddruk kunt controleren. Voor het verlichten van pijn en ontstekingen bij blessures bieden wij tevens ice packs aan. Bij Orthomas stellen wij hoge kwaliteitseisen aan al onze producten en staan onze deskundige medewerkers altijd voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Bij Orthomas vinden wij het belangrijk om onze klanten de beste service te bieden. Onze medewerkers zijn deskundig en staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste producten. Wij begrijpen dat het vinden van het juiste hulpmiddel kan bijdragen aan een betere kwaliteit van leven en daarom bieden wij alleen producten van de hoogste kwaliteit.

Kom langs in onze winkel of bezoek onze website om ons assortiment te bekijken. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste producten om uw leven comfortabeler en gemakkelijker te maken.

Neem contact op

Neem contact op voor een afspraak, een bestelling of meer informatie.